Na 2 porcie budeme potrebovať:
- 1/2 konz. kokosového mlieka
- 1 konzervu šošovice
- 2 cesnaky
- 1 červenú cibuľu
- 1 ČL červenej curry pasty
- 1/2 ČL curry korenia
- 1/2 ČL chilli fliačkov
- štipka kurkumy
- olivový olej
- 2 hrste čerstvého špenátu
Ako na to:
- Na panvici si rozohrejeme olej.
- Pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak a popražíme.
- K zmesi pridáme curry pastu a kokosové mlieko. Miešame, kým sa všetko neprepojí.
- Pridáme kurkumu a curry korenie.
- Keď mlieko vrie, dáme doň riadne premytú konzervu šošovice.
- Necháme chvíľu prevrieť, pridáme chilli, čerstvý špenát a stiahneme oheň.
- Zakryjeme pokrievkou a necháme špenát podusiť pár minút.
P.S.: Ak ste tento recept vyskúšali, nezabudnite sa ním pochváliť a označte nás na IG @rejoy.sk s hashtagom #rejoyfood pre znovunájdenie radosti z jedla.
PS 2: Pre osobnejší kontakt nás sledujte na Facebooku a dajte si posielať náš newsletter. Každý týždeň vám dáme vedieť niečo nové a čo máme nové 🙂